ΔιαμεταφορέςΝαυτιλιακές Μεταφορές


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε άμεσο συνδυασμό με το δίκτυο των συνεργατών μας στο εξωτερικό και τις ναυτιλιακές εταιρίες, μπορεί να εγγυηθεί την εισαγωγή και εξαγωγή των φορτίων σας με ακρίβεια και ασφάλεια. Η Τρανσνέτ Α.Ε. έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της σέρβις με συχνές αναχωρήσεις/αφίξεις πλοίων με σύντομο χρόνο μεταφοράς και ελκυστικούς ναύλους. Μπορούμε να χειριστούμε φορτία πόρτα πόρτα ή λιμάνι λιμάνι είτε είναι κομπλέ φορτία είτε είναι τμηματικά.


Οδικές Μεταφορές


Μέχρι και σήμερα, το οδικό μας τμήμα είναι πολύ ανταγωνιστικό με εβδομαδιαίες αφίξεις από όλες τις ευρωπαικές χώρες κομπλέ και τμηματικών φορτίων. Όσον αφορά τις εξαγωγές, η εταιρία μας ειδικεύεται επίσης στις ανατολικές ευρωπαικές χώρες ( Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, F.Y.R.O.M. κτλ.) Η Τρανσνέτ Α.Ε. χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων με άδεια μεταφορών επικίνδυνων εμπορευμάτων, ικανά να μεταφέρουν οποιοδήποτε είδους εμπόρευμα, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας όσον αφορά τα στάνταρ ασφαλείας αυτών.


Σιδηροδρομικές Μεταφορές


Η Τρανσνέτ Α.Ε. συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σιδηροδρομικών μεταφορών στην Ευρώπη, έτσι ώστε να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς μεταφορές και υπηρεσίες.
Το προσωπικό της Τρανσνέτ Α.Ε. είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο να σχεδιάζει, να παρακολουθεί και να εκτελεί τη μεταφορά των προϊόντων σας σιδηροδρομικώς αλλά και να συνδυάζει τις σιδηροδρομικές μεταφορές με θαλάσσιες και οδικές.
Αναζητείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας!